Influencer Talk: Sem Slings

Tijd voor een nieuw interview. Wij spreken vandaag Sem Slings: een nuchtere Brabantse jongen, 18 jaar oud en inmiddels 2 jaar bezig met zijn Instagram account. Hij vertelt over zijn inspiratie, waar hij zijn motivatie uit haalt en zijn doelen in het leven.

Hi Sem! Vertel eens: waarom ben je begonnen met je Instagram account?

Twee jaar geleden werd ik geïnspireerd door verschillende kanalen op Instagram. Ik was er eerst nooit heel erg mee bezig, maar uiteindelijk maakte ik een eigen profiel. Ik wil foto’s delen die echtheid en professionaliteit uitstralen.

Wat betekent het voor jou om influencer te zijn?

Inspireren en adviseren. Zo zie ik het. Ik denk dat het vooral inhoudt dat je je volgers wilt informeren en inspireren. Dat is in ieder geval wat ik probeer te doen.

Sem Slings

Wat zijn voor jou de leuke en minder leuke kanten van influencer zijn?

Ik krijg een kick en grote motivatie boost als mijn content goed ontvangen wordt door mijn publiek. De complimenten zijn een drijfveer om steeds weer toffe content te leveren. Ik krijg ook weleens negatieve comments. De mensen om me heen snappen niet waarom ik zo graag mijn tijd hierin stop. Voor mij is het een leuke hobby en dat is het belangrijkst. De negativiteit houd me niet tegen.

Je hebt via Join met Feyenoord samengewerkt, hoe heb je dit ervaren?

Het was mijn eerste samenwerking op het platform, dus in het begin had ik wel wat vragen. Die vragen werden snel beantwoord – zowel door het platform als door de support medewerkers. Al met al was het fijn dat er door Join en Feyenoord heel prettig en duidelijk werd gecommuniceerd.

Welke vaardigheden wil je ontwikkelen in de toekomst?

Ik heb een echte passie voor fotografie ontdekt. Die passie wil ik graag verder ontwikkelen. Daarnaast wil ik ervoor zorgen dat mijn profiel blijft groeien. Ik weet zeker dat ik hier nog een tijd mee wil doorgaan. Dat is de reden waarom ik veel tijd hierin stop. Het is lastig om unieke content te maken, omdat er heel veel andere influencers zijn. Toch houdt dit me niet tegen, ik blijf gewoon mijn best doen.

Wij bedanken Sem voor zijn tijd! Samenwerken met Sem? Vraag hieronder een demo aan.