Influencer Interview: Kim Walraven-Peters

Bij Join hebben we contact met heel veel Nederlandse influencers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar we willen ze ook graag aan onze lezers voorstellen! Daarom leek het ons een goed idee om af en toe een influencer in het zonnetje te zetten. Deze week aan de beurt: Kim Walraven-Peters van de blog Food Health and Happiness.

Van niet weten hoe een aardappel te koken, tot het creëren van een blog compleet gewijd aan haar eigen recepten. Kim heeft een lange weg afgelegd, maar is nu vastbesloten om haar veganistische lifestyle met iedereen te delen!

Food Health & Happiness

Ha Kim, wie ben je en wat doe je?

”Mijn naam is Kim, ik ben 39 jaar en woon in Elst, tussen Arnhem en Nijmegen. Ik ben food blogger van de blog Food Health and Happiness. Sinds een jaar eet ik volledig vegan en daar gaat mijn blog over. Ik geniet erg van een avondje uit eten in een goed restaurant met een lekker wijntje erbij. Maar ook koken voor vrienden vind ik heel erg leuk om te doen. Verder sport ik graag en doe ik aan yoga.”

Waar gaat je blog ongeveer over?

”Ik deel op mijn blog Vegan recepten. Van gezonde vegan bowls tot heerlijke guilty pleasures! Ik ben gek op koken en bakken en ben dan ook dagelijks in de keuken te vinden. Mijn schap staat vol met heerlijke Kookboeken waar ik af en toe lekkere gerechten uit maak maar ik kan ook heel erg blij worden als ik zelf een nieuw recept gemaakt heb en dat dit dan ook een succes is! Dit deel ik op mijn blog maar ook zie je restaurants voorbij komen waar ik heerlijk heb gegeten, samenwerkingen en reviews; heerlijke ontbijtjes!”

Hoe ben je ermee begonnen?

”Doordat ik 4,5 jaar geleden een paar maanden thuis heb gezeten, had ik ineens tijd….heel veel tijd. Zo is mijn liefde voor eten ontstaan (ik kon daarvoor nog geen aardappel koken haha). Ik ging alles zelf maken en ontdekte hoe makkelijk het eigenlijk is om zoveel lekkers en gezonds zelf te maken. Geen pakjes en zakjes meer maar zelf koken en bakken met verse ingrediënten. Een jaar geleden ben ik overgestapt van een vegetarische naar een veganistische lifestyle en het leek mij leuk om mijn recepten op mijn blog te delen. Zo is de blog ontstaan!”

Wat is jouw favoriete onderwerp om content over te maken – en waarom?

”Vegan bowls en lekkere ontbijtjes zijn mijn favoriete onderwerpen omdat ik daar zelf ook het meest blij van wordt….Love brekkies and bowls!”

FRIYAYAYAYAY!! 👌🏼👌🏼 Goodmorning….Het is Vrijdag! Ik start de dag met een Easy Appel Crumble….spring dan op mn fiets….laatste werkdagje Until Weekend! Yess! Zin in! Ben je benieuwd naar het recept van deze Easy Crumble? Deze staat op de blog….zie link in bio! Heb hem net met Havermout gemaakt in plaats van Amandelmeel….Heel erg lekker! Fijne dag vandaag!! #goodmorning #breakfastlover #applecrumble #breakfastbowl #veganbowl #bowlfood #foodphoto #foodphotography #foodpic #veganbreakfast #breakfast #healthybreakfast #ontbijt #gezondontbijt #veganeats #frühstück #fruhstuck #feedfeed #instabreakfast #breakfastinspo #veganinspo #veganisme #veganism #veganlife #veganlifestyle #plantbasedlife #havermout #vegannl #foodie #foodhealthandhappiness https://foodhealthandhappiness.com/2018/03/03/easy-appel-crumble/

A post shared by KIM |FOOD HEALTH AND HAPPINESS (@foodhealthandhappiness) on

Wat voor mensen lezen jouw blog?

”Mensen die ook geïnteresseerd zijn in een (vegan) levensstijl en een liefde hebben voor food!”

Krijg je veel leuke reacties op je blog?

”Ja! Het is superleuk om te zien dat mensen waarderen wat je doet en reageren op jouw creaties!”

Samenwerkingen

Hoe sta jij op je blog tegenover betaalde samenwerkingen?

”Zolang een bedrijf of product bij me past sta ik daar voor open. Als het geen match is voor mijn gevoel dan ga ik de samenwerking niet aan, het moet wel goed voelen!”

Wat vind je van de samenwerkingen die je via Join hebt gedaan?

”Ik heb nu één samenwerking via Join gedaan dus was alles nieuw! Heel fijn dat ik via mail contact op kon nemen met vragen en ideaal dat alles in het systeem gezet wordt, afspraken, contract etc, dit is heel duidelijk en overzichtelijk! Het contact met de opdrachtgever is erg makkelijk, dus ik ben zeer positief!”

Met welk merk zou je nog graag eens een samenwerking willen doen?

”Poeh….dat zijn er meerdere maar als ik moet kiezen: Vegafit! Ontzettend fan van hun producten!”

Wat is, volgens jou, de toekomst van influencer marketing?

”Dit zal in de toekomst alleen maar meer en meer worden! De toekomst is online, digitaal en social media draagt hier ontzettend aan bij!”

Vergeet niet om Kim te volgen op haar Instagram!

https://www.instagram.com/foodhealthandhappiness/

Het team van Join wil Kim graag bedanken voor haar tijd en eerlijke antwoorden. Binnenkort zijn we weer bij je terug met een nieuw interview! Ben jij een influencer en wil je je ook aanmelden bij Join? Dan kan dat via deze link.